sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Prinsessalle prinsessoja

Aina joskus kankaita tulee hankittua huumassa, huonoon vuorokaudenaikaan tai muuten vaan edesvastuuttomassa tilassa. Kyllä, yritän kehitellä itselleni varoitusjärjestelmää, jotta huomaisin tähän käyttäytymiseen johtavat merkit ajoissa ja osaisin toimia rationaalisesti tilanteen vaatimalla tavalla, mutta vielä näitä hairahduksia kuitenkin silloin tällöin sattuu.

Kun tälläinen kangas sitten saapuu kotiin, yrittää siitä keksiä jotain vakuuttavaa sanottavaa perheen toiselle aikuiselle, joka pyörittelee silmiään, samalla kun muistelee hämmentyneenä mikä ajatus tämänkin kankaan varalle mahtoi tilatessa olla. Vaarana on, että hairahduskankaat päätyvät kaapin peränurkkaan pölyyntymään, elleivät ne sovellu hyötykäyttöön vaikka kaavakokeiluihin.

Princess Castle oli yksi näitä kankaita. Ihan kiva, mutta jotenkin vaan hankala ja levoton mihinkään tarkoitukseen. Eräänä päivänä lapset saivat kuitenkin kutsun naapurintytön 4v prinsessasynttäreille, ja päätin heti, että koitan väkertää väreistäpitävälle tytölle lahjaksi prinsessatunikan. Kangas ei ollutkaan mikaan turha ostos, jee!

Kaavana käytin OB 4/13 Circus Horsea, hihojen ja helman pituus 110cm ja leveys 98cm mukaan. Helman rypytin ensimmäistä kertaa framilonilla, ja se onnistui ihmeekseni hyvin - helman saumasta tuli mukavan joustava. Helman sain ommeltua saumattomana putkena, kun kangas sattui olemaan juuri sopivan levyinen! Pienistä asioista koostuvat opettelevan ompelijan ilot... Toiseen hihaan ompelin kruunumerkin samasta kankaasta kuin hihansuiden ja kaula-aukon kantit.


Pikku prinssi suostui pukemaan tunikan päällensä, jotta äiti sai otettua sovituskuvan. Hiukan on ehkä hihat pitkät vielä sankarillekin, mutta eiköhän se jossain vaiheessa ole sopiva.Kankaat: Princess Castle trikoo Bellapuu,
Pinkki, oranssi ja minttu luomuinterlock Pehemiä

2 kommenttia:

  1. Ihanat väriyhdistelmät! (: Mistä tuo ihana minta/turkoosi helman kangas on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minttu kangas on Pehemiän luomuinterlockia :)

      Poista