sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Sipulimekko

Yllätyksen tuovat mukavaa piristystä elämään, ja siksi en voinutkaan vastustaa ylläriveiviä, kun sellaiseen tuli taas mahdollisuus. Tällä kertaa postia ompelijoille lähetti Royal-tuote ja kuoresta löytyi pala Maitotytön suunnittelemaa oranssipohjaista Onion-trikoota.

En olisi itse tätä valinnut, mutta yllätyspusseissa onkin parasta, mitä keksii jostain, mistä ei aiemmin ollut ajatusta (sillä minähän ostan kankaita vain tarpeeseen...). Olisin halunnut tehdä tästä paidan itselleni, mutta se ei olisi onnistunut ilman kikkailuja, joten valitsin varman tien ja tein tytölle hänen pyynnöstään mekon.

Onionin kaveriksi löysin yllättävän hyvin sävyihin sopivia kelta-oranssia trikoota sekä ruskeaa interlockia. Nappi on entisen Tiimarin ajoilta.

Halusin kokeilla mekkoon tuollaista rypytettävää kaula-aukkoa. Olin nähnyt sellaisen tässä keväällä jossain aikuisten tunikassa, ja se oli mielestäni hauskannäköinen. Mekon kaavan pohjana on käytetty Cosy winter -neulemekkoa (OB 6/2011), jota on toki muokattu melko paljon.

 


Mekosta tuli kiva. Onhan se jotensakin retro, mutta kuosi muistuttaa minua inkkarikesästä. Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti