sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kireitä siimoja vielä kerran

Vielä on ainakin kalastuspäiviä jäljellä, jos kesä alkaakin olla jo lopuillaan. Ajatuksena oli tehdä kesäksi koko pesueelle jotain palasta sini-vihreää Kalastajaa - viimeisen sain valmiiksi vihdoin tässä elokuussa... Minusta ainakin meidän tytöille sopii hyvin myös siniset ja vihreät vaatteet. Tämä sininen kalastaja onkin ihanan raikasvärinen kangas! Vaatteen mallilla voi sitten hakea lisää tyttömäisyyttä, jos sitä kaipaa.

Alkukesästä valmistui kahdelle vanhimmalle Mail Express-tunika (OB 1/12) sekä t-paita omalla kaavalla. Onnistuin tekemään tunikan kaula-aukosta niin kireän, ettei pää tahtonut mennä siitä sovulla läpi, joten jouduin lisäämään taakse pienen halkion. "Juhannusmekko" on kyllä ollut yksi tytön suosikeista tänä kesänä.

Pienimmälle halusin kokeilla Autumn Bouquet -tunikaa (OB 4/12), mutta jostain syystä se ajautui UFO-pinooni. Kun lopulta nyt sain tunikan kasaan, osoittautui se liian suureksi - Olin kuitenkin lisännyt turhan runsaasti kasvunvaraa. Onneksi se mahtuu vielä keskimmäiselle lyhyenä tunikana.

Etuosan rypytystä tein ensimmäistä kertaa, eikä se vielä mennyt ihan nappiin. Sen voisi vaikka purkaa ja rypyttää uudelleen hieman löysemmäksi, mutta menköön nyt noin. Tunikan taakse leikkasin muutamia kuvia (kun Kalastaja ei riittänyt tämän tunikan ja t-paidan selkäkappaleisiin). Haaveenani on joskus oppia aplikoimaan, mutta toistaiseksi minun pitää tyytyä vain leikkaamaan kuvia ja surrauttamaan ne suoraompeleella kiinni...
Kankaat: Kalastaja, turkoosi pallotrikoo ja resorit Pehemiä 
sekä lime-valkoinen raitatrikoo Tenavakulma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti