keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Salaisista kankaista osa 1

Facebookin ompeluryhmässä järjestettiin salainen kangasvaihto. Jokainen osallistuja lähetti noin 10€ arvoisen kangas/ompelutarvikepaketin salaiselle ystävälleen, ja tarvikkeista piti ommella kuukauden sisällä jotain. Postia - ja etenkin kangaspostia - on aina hauska saada, joten osallistuinpa minäkin tähän jännitykseen.

Vaihdon myötä sain oppia, ettei posti toimi Suomessakaan aina luotettavasti. Yhden kadonneen kirjeen vielä tajuaa, mutta salainen ystäväni lähetti minulle kaksi pakettia, joista kumpikaan ei löytänyt perille. Onneksi toinen lähetyksistä löytyi tiedustelun jälkeen vielä postista, johon se oli viety toimitettavaksi pari viikkoa aiemmin. Lopulta kuori kolahti minun laatikkooni.

Kiitos vielä salainen ystäväni tästä ilahduttavasta yllätyksestä!


- Norsut ja siilit trikoota
- Kukka pul-kangasta
- Ruskea resoria
- Punainen rullalanka
- Kaksi oranssia nappia
- Villaiset sydän ja ympyrät



Käytän pyörää lähes joka päivä, ja sen satulan pinta on rikki. Minulla on ollut jo pitkään mielessä tehdä pul-kankaasta siihen suoja, ja se olikin ensimmäinen valmis ompelus ylläripaketin kankaista. Kukkakankaan kaveriksi löytyi vain sähäkkää sinistä, mutta onpa toimiva suoja.



Toisena ompeluna kukkakankaasta tein kurahanskat itselleni. Nekin ovat olleet minulla jo pitkään kokeiltavien listalla, ja nyt sain hyvän syyn tehdä ne. Kaavana käytin taas Made by Pitsin kintaita.

Hanskojen vuoren tein polarfeecestä, joten ne toivottavasti lämmittävät myös lumilinnaprojekteissa. Katsotaan... Hanskojen saumoja ei ole käsitelty, joten lätäkössä uittamiseen ne eivät sovellu. Yritän siis hillitä itseni.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti