perjantai 25. huhtikuuta 2014

Onni ja Ilona katselukangas

Meillä on ollut kotona jo esikoisen vauva-aikana Onni ja Ilona katselukortteja. Niitä on ollut seinällä hoitopöydän vieressä ja olohuoneessa sohvan yläpuolella, irtokortteina katseltavana sekä vessassa peppupesupisteellä. Minusta kortit ovat olleet myös kivoja vauvaonnittelukortteina, joten olen lähettänyt niitä myös vauvautuneille tutuilleni.

Nyt Onni ja Ilona kuvia saa myös kankaana. Saumanvara-ryhmäläiset pääsivät etujoukoissa inspiroitumaan uudesta katselukankaasta ja valmistamaan siitä, mitä kukin halusi.

Minä ompelin ensimmäistä kertaa kangaskorit (Muistutukseksi itselle, että sylinterin ja ympyrän yhdistäminen ompelemalla ei välttämättä suju tuosta noin vaan...). Löysin Ikeasta sopivaa tukevampaa valkoista kangasta päälle sekä ohkaisempaa sinistä ja punaista sisustoiksi. Toiseen koriin kiinnitin kolme ja toiseen neljä kuvaa.

Tälläinen olisi ollut kiva hoitopöydällä aikanaan, mutta nyt ne saavat palvella lasten lelusäilönä.





Toisena työnä tein pienen pöllön, jota voi tunnustella ja rapistella. Pöllön sisälle on siis laitettu paistopussia.


3 kommenttia:

 1. Ihanan iloiset kangaskorit! Ja kiitos hyvästä vinkistä, paistopussia rapisteluleluun, pakko päästä kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen napannut tämän vinkin ompeluryhmästä. Paistopussi on yllättävän hyvä ja todennäköisesti myös "liotettuna" turvallinen, kun kerran on elintarvikekäyttöön tarkoitettu. Vaimeamman rapinan saa, jos laittaa paistopussin sisemmälle ja kovemman rapinan sitten heti pinnan alle aseteltuna ;)

   Poista
 2. Ihania, sekä korit että pöllöt! Meillä oli noita kortteja vauva-aikana, harmi kun ei silloin tullut vastaan tuo kangas! Tosi kiva blogi sulla muutenkin, jäin lukijaksi :) Olen itsekkin aloittanut juuri oman blogin, tervetuloa vierailulle sinnekkin :)

  VastaaPoista